monolit-speakers.com

[slideshow_deploy id=’48’]

Betong – det ultimata materialet

Med sin kalla men livliga yta samt med sin tyngd och robusthet är betong tidlöst vackert. Materialet spelar en viktig roll i våra högtalare – då det är hårt motväger det de naturliga oscillationer som uppstår i ett högtalarchassi. Det har en speciell kristallisk struktur som förstärker den interna dämpningsegenskapen av materialet.

Överlägsna ljudegenskaper

Ljudet i en högtalare bestäms av dess chassi tillsammans med de elektroniska komponenterna. Vi producerar endast högtalare innehållande förstklassig teknologi vilket resulterar i ett överlägset ljud tillsammans med resonanslådan av betong. Högtalare från monolit lever upp till de allra högsta kraven på akustik och estetik.

Skapade för hand i en tidlös design

Monolits högtalare karaktäriseras av tidlös design med sina rena linjer och enkla skönhet. Det finns möjlighet att välja färg och pigmenteringen kan anpassas så att du får precis den nyans du vill ha. Vi levererar det absolut bästa hantverk du kan få då vi är noga med detaljer så att du garanteras en högkvalitativ produkt. Högtalarna tillverkas i en exklusiv begränsad upplaga i Sverige och vi använder endast den absolut bästa tillgängliga högtalartekniken.

mu1.1 med blomma